Echipa italiană AS Roma a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Monza, într-un meci din etapa a 9-a a Serie A. Antrenorul gazdelor, Jose Mourinho, a fost eliminat în prelungirile partidei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Roma, Monza a rămas în zece în minutul 42 al primei reprize, atunci când Danilo D’Ambrosio a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat. Gazdele nu au reuşit însă nici în superioritate numerică să înscrie. Lukaku a avut două bune situaţii de gol, dar şi Monza a replicat, iar golul a picat abia în minutul 90, fiind înscris de Stephan El Shaarawy. Acelaşi jucător a căzut în careul oaspeţilor, în minutul 90+4, dar arbitrul întâlnirii a apreciat că intervenţia lui Caldirola a fost la balon. În minutul 90+10 Jose Mourinho, antrenorul Romei, a fost eliminat după ce a făcut semne către banca oaspeţilor. Portughezul a mimat că oaspeţii îşi şterg lacrimile şi că tot comentează, iar arbitrul Ayroldi l-a eliminat.

În clasament AS Roma este pe locul 6, cu 14 puncte, iar Monza este pe locul 10, cu 12 puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.