Echipa italiană Torino a învins duminică, pe teren propriu, scor 3-0, formaţia campioană a Italiei, Napoli, într-un meci al etapei a 19-a din Serie A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În prima repriză portarul torinezilor, Vanja Milinkovic-Savic a avut câteva intervenţii excelente, păstrându-şi echipa în meci, iar Toni Sanabria a deschis scorul pentru gazde în minutul 43. Napoli a rămas în zece oameni din minutul 50, când a fost eliminat, cu cartonaş roşu direct, Pasquale Mazzocchi, abia intrat pe teren.

Torino a profitat rapid şi Nikola Vlasic a făcut 2-0 în minutul 52. Alessandro Buongiorno a stabilit scorul final în minutul 66, iar Torino s-a impus cu 3-0. Este a şaptea înfrângere stagională pentru campioana Italiei, care se află pe locul 9 în Serie A, cu 28 de puncte. Torino este pe locul 10, cu 27 de puncte.

Într-un alt meci al etapei a 19-a, Lazio a învins pe Udinese, în deplasare, cu 2-1. Luca Pellegrini a deschis scorul pentru oaspeţi, în minutul 12, Walace a egalat pentru Udinese în minutul 59, dar Lazio s-a impus cu 2-1 prin reuşita lui Vecino, din minutul 76. Lazialii au urcat pe poziţia a şasea, cu 30 de puncte, iar Udinese este pe locul 16, cu 17 puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.