Echipa italiană Udinese a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia AC Milan, într-un meci contând pentru etapa a 27-a din Serie A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Udinese a deschis scorul prin Pereyra, în minutul 9, iar milanezii au reuşit să egaleze prin Ibrahimovic, în minutul 45+4, dintr-un penalti repetat, la cererea arbitrului. Suedezul a ratat prima execuţie, dar a înscris din a doua, însă gazdele au replicat prin golul lui Beto, din minutul 45+6. În repriza secundă Ehizibue a stabilit scorul final, iar Udinese a urcat pe locul 8, cu 38 de puncte. AC Milan a rămas pe poziţia a patra, cu 48 de puncte.

Portarul român Ciprian Tătăruşanu a fost rezervă la acest meci. Cu golul marcat împotriva lui Udinese, Ibrahimovic a devenit cel mai vârstnic marcator din istoria Serie A:

Rezultatele înregistrate sâmbătă, în etapa a 27-a din Serie A:

Monza – Cremonese 1-1 (Augusto 69 / Ciofani 51);

Salernitana – Bologna 2-2 (Pirola 7, Boulaye Dia 64 / Ferguson 11, Lykogiannis 73);

Udinese – AC Milan 3-1 (Pereyra 9, Beto 45+6, Ehizibue 70 / Ibrahimovic 45+4).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.