Fundaşul român Radu Drăguşin a marcat vineri seara golul echipei sale Genoa, în meciul încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu liderul clasamentului din Serie A, Inter Milano.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul de la Genova a fost oprit pentru aproape zece minute după ce în minutul 13, din cauza fumigenelor, peste arena Luigi Ferraris s-a aşternut un fum gros, care punea în pericol funcţionarea corectă a sistemului VAR. După reluarea jocului, Genoa a avut o ocazie importantă, însă scorul a fost deschis de oaspeţi, prin Arnautovic, în minutul 42. Arbitrul a prelungit prima repriză cu nouă minute şi gazdele au profitat. Radu Drăguşin a înscris cu o lovitură de cap la un corner executat de Gudmundsson şi a adus egalarea pe tabelă. Inter a presat în repriza secundă, căutând golul victoriei, dar gazdele s-au apărat exact şi scorul final a fost 1-1. Inter este lider în Serie A, cu 45 de puncte, iar Genoa se află pe locul 12, cu 20 de puncte.

Radu Drăguşin a fost integralist la Genoa şi a încasat un cartonaş galben. George Puşcaş a rămas pe banca rezervelor.

Într-un alt meci al etapei, Lazio s-a impus cu 3-1 în faţa lui Frosinone. După o repriză albă, Soule a deschis scorul din penalti, pentru oaspeţi, în minutul 58. Lazio a întors rezultatul în numai două minute. Castellanos a egalat în minutul 70 şi Isaksen a adus gazdele în avantaj în minutul 72. Scorul final a fost stabilit de Patric, în minutul 84 şi s-a încheiat 3-1 pentru Lazio, care e pe locul 8, cu 27 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.