Echipa campioană a Italiei, Napoli a învins sâmbătă, în deplasare, scor 2-1, formaţia Atalanta Bergamo, în etapa a 13-a din Serie A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

VAR-ul a anulat golul lui Amir Rrahmani, din minutul 34, pentru o poziţie de ofsaid, dar după zece minute Napoli a reuşit, totuşi să puncteze, prin Kvaratskhelia şi să intre la cabine în avantaj. Gazdele au egalat prin Lookman, în minutul 53, însă Napoli a marcat în minutul 79, prin Eljif Elmas, şi Walter Mazzari debutează cu o victorie pe banca napoletanilor, care se află pe poziţia a treia, cu 24 de puncte. Atalanta este pe locul 5, cu 20 de puncte.

Într-un alt meci disputat sâmbătă, Salernitana a reuşit prima victorie stagională, învingând pe Lazio Roma cu 2-1, pe teren propriu. Oaspeţii au condus după un penalti transformat de Immobile (min. 43), dar gazdele au revenit în repriza secundă. Kastanos (min. 55) şi Candreva (min. 66) au înscris golurile victoriei pentru Salernitana, care rămâne pe ultima poziţie în Serie A, cu 8 puncte. Lazio este pe 10, cu 17 puncte.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.