Echipa italiană Napoli s-a impus duminică seara, pe teren propriu, scor 2-1, în faţa formaţiei Juventus Torino, în etapa a 27-a din Serie A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Napoli s-a jucat pe contre. Juventus a reuşit să îl anihileze pe Osimhen, de care a stat lipit Bremer, iar torinezii au trimis în bară, în minutul 34, prin Vlahovic, însă golul a fost marcat de gazde, prin Kvaratskhelia, în minutul 42. Juventus a alergat după egalare şi a avut ocazii în partea secundă, iar golul a venit în minutul 81, când a marcat Chiesa. Bucuria oaspeţilor nu a durat mult, pentru că Osimhen a obţinut un penalti, dictat de arbitrul Maurizio Mariani după verificarea VAR. Osimhen a executat şi Szczesny a respins, iar dintre jucătorii care au ţâşnit spre balon Raspadori a ajuns primul şi a trimis în plasă, înscriind golul victoriei pentru campioana Italiei, în minutul 88.

Napoli reuşeşte pentru prima oară din septembrie 2023 să obţină două victorii consecutive în Serie A şi se află pe locul 7, cu 43 de puncte. Juventus Torino e pe locul 2, cu 57 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.