Echipa italiană Lazio Roma a pierdut sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-1, meciul din etapa a 31-a disputat în compania formaţiei Torino.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Duelul fraţilor Milinkovic-Savic, Sergej (Lazio) şi Vanja (Torino), a fost câştigat de Vanja, fratele mai mic, portarul lui Torino. Echipa lombardă s-a impus la Roma, cu Lazio, prin golul lui Ivan Ilic, care a înscris în minutul 43.

Victoria din această seară o plasează pe Torino pe poziţia a 10-a în clasament, cu 42 de puncte, în timp ce Lazio rămâne pe locul 2, cu 61 de puncte, dar aşteaptă meciul de duminică al lui Juventus, care se află acum pe locul 3, cu 59 de puncte.

Tot sâmbătă s-a mai disputat partida dintre Salernitana şi Sassuolo. Salernitana s-a impus cu 3-0, prin golurile marcate de Pirola (min. 9), Dia (min. 20) şi Coulibaly (min. 65).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.