Echipa italiană Lazio Roma a pierdut duminică, pe teren propriu, meciul cu formaţia Salernitana, scor 1-3, în etapa a 12-a din Serie A. AC Fiorentina a învins pe Spezia, în deplasare, scor 2-1

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lazio Roma, cu Ştefan Radu doar rezervă, a pierdut meciul de pe teren propriu cu Salernitana, chiar dacă a deschis scorul prin Zaccagni în minutul 41. Oaspeţii au marcat însă de trei ori în repriza secundă şi s-au impus cu 3-1. Lazio a coborât pe locul 4, cu 24 de puncte, iar Salernitana a urcat pe locul 9, cu 16 puncte.

AC Fiorentina s-a impus la Spezia, cu un gol marcat în finalul meciului, şi a urcat pe locul 12, cu 13 puncte, iar Cremonese a făcut 0-0 cu Udinese şi rămâne pe ultimul loc în Serie A, cu 5 puncte şi fără victorie. Jucătorii români Ionuţ Radu şi Chiricheş nu au fost convocaţi la Cremonese, fiind accidentaţi.

Rezultate înregistrate duminică în etapa a 12-a din Serie A:

Empoli – Atalanta 0-2 (Hateboer 32, Lookman 59);

Cremonese – Udinese 0-0;

Spezia – AC Fiorentina 1-2 (Nzola 35 / Milenkovic 14, Cabral 90);

Lazio Roma – Salernitana 1-3 (Zaccagni 41 / Candreva 51, Fazio 68, Boulaye Dia 76).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.