Echipa Lazio Roma, fără Ştefan Radu, a învins duminică seara pe Verona, scor 2-0, şi a urcat pe locul 6 în clasament. Juventus a realizat al patrulea egal al sezonului, 2-2 pe teren propriu, cu Salernitana, după un final în care torinezilor li s-a anulat un gol prin decizia VAR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lazio s-a impus cu 2-0 prin golurile reuşite în repriza secundă de Immobile 68 şi Luis Alberto 90+5. Ştefan Radu a fost rezervă neutilizată.

Lazialii au urcat pe locul 6 în clasament, cu 11 puncte.

Juventus Torino a făcut egal pe teren propriu cu Salernitana. Evoluţia surprinzătoare a Salernitanei, chiar la Torino, s-a conturat după golurile reuşite de Candreva, în minutul 18, şi Piatek, din penalti, în minutul 50.

Juventus a redus din diferenţă rapid, în minutul 51, prin Bremer, iar în minutul 90+3 Leonardo Bonucci a egalat dintr-un penalti pe care portarul Sepe l-a apărat în prima fază. Milik a marcat un minut mai târziu, dar golul a fost anulat de VAR din cauza unui ofsaid la Bonucci.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.