Echipa italiană Lazio Roma a învins duminică, pe teren propriu, gruparea Atalanta Bergamo, într-un meci din etapa a opta din Serie A. Lazialii au condus cu 2-0 şi au fost egalaţi, înainte de a se impune cu scorul de 3-2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Charles De Ketelaere a marcat în propria poartă încă din minutul 5 şi a adus pe Lazio în avantaj. În minutul 11, gazdele şi-au mărit avantajul. O acţiune frumoasă a lazialilor a fost finalizată de Valentin Castellanos. După numai trei minute, portarul Juan Musso a salvat-o pe Atalanta de la primirea unui alt gol, iar în minutul 33 oaspeţii au marcat prin Ederson. Portarul gazdelor, Provedel a intervenit la De Ketelaere în minutul 49, apoi Lazio a avut un gol anulat pentru ofsaid, în minutul 59, însă minutul 63 a adus egalarea. Sead Kolasinac a înscris şi gazdele au încpeut cursa pentru golul victoriei. Matias Vecino a adus succesul pentru Lazio, cu golul marcat în minutul 83. A fost 3-2 pentru echipa romană, care a reuşit a treia victorie stagională şi este pe locul 12, cu 10 puncte. Atalanta e pe locul 6, cu 13 puncte.

Rezultate înregistrate duminică, în etapa a 8-a din Serie:

Monza – Salernitana 3-0 (Colpani 9, Vignato 18, Pessina 82 penalti);

Frosinone – Verona 2-1 (Renier 45+1, Soule 66 / Djuric ‘90+4;

Lazio – Atalanta 3-2 (De Ketelaere 5 autogol, Castellano 11, Vecino 83 / Ederson 33, Kolasinac  63)

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.