Echipa italiană Juventus Torino a terminat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia Bologna, în etapa secundă din Serie A. Şi AC Fiorentina nu a făcut decât un egal, acasă, cu Lecce, scor 2-2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Juventus Torino s-a întrebuinţat serios să egaleze pe Bologna, în meciul de acasă, în care oaspeţii au deschis scorul prin Lewis Ferguson, în minutul 24. Golul egalizator a venit târziu, în minutul 80, când a marcat Vlahovic.

Într-un alt meci al etapei, AC Fiorentina a condus cu scorul de 2-0 pe Lecce, la pauză. Avantajul a fost pus pe tabelă în primele 25 de minute, când au marcat Nicolas Gonzalez (min. 3) şi Alfred Duncan (min. 25). Lecce, la care tânărul atacant român Rareş Burnete a fost rezervă, a revenit în partea secundă, când a reuşit să egaleze. Mai întâi a înscris Hamza Rafia, în minutul 49, apoi a venit golul de 2-2, marcat de Nikola Krstovic, în minutul 75, la numai trei minute de la intrarea sa pe teren.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.