Echipa italiană Inter Milano a învins sâmbătă, în deplasare, scor 2-1, formaţia Atalanta Bergamo, într-un meci al etapei a 11-a din Serie A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inter a deschis scorul la Bergamo, prin Hakan Calhanoglu, care a transformat un penalti, în minutul 40. A fost primul gol primit pe teren propriu de Atalanta în această ediţie de campionat. Oaspeţii şi-au mărit avantajul în minutul 57, când a marcat Lautaro Martinez. Argentinianul a ajuns la 12 goluri înscrise şi este primul în clasamentul golgeterilor.

Atalanta a redus din diferenţă prin Scamacca, în minutul 61, dar nu a mai reuşit să înscrie şi golul egalizator. Gazdele au rămas în zece după eliminarea lui Rafael Toloi, din minutul 90+2 şi Inter s-a impus cu 2-1, bifând o nouă victorie şiajungând la 28 de puncte. Atalanta este pe locul 5, cu 19 puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.