Echipa italiană Inter Milano a încheiat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia Bologna, într-un meci din etapa a 8-a din Serie A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inter a condus cu 2-0 în minutul 13, după un început în forţă. Francesco Acerbi a deschis scorul în minutul 11, iar după numai două minute Lautaro Martinez a înscris al zecelea său gol din campionat, el fiind şi lider în ierarhia golgeterilor. Bologna a echilibrat meciul şi a beneficiat de un penalti, transformat în gol de Riccardo Orsolini, în minutul 19. Gazdele au reacţionat, au avut trei ocazii de a se desprinde, dar nu au reuşit să îl învingă pe portarul Skorupski. Cei care au marcat au fost tot oaspeţii, în minutul 52, atunci când Joshua Zirkzee a egalat. Inter a avut un gol anulat, la Alexis Sanchez, în minutul 60, pentru ofsaid, şi s-a terminat 2-2.

Inter are 19 puncte şi este lider provizoriu, iar Bologna este pe locul 8, cu 11 puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.