Echipa italiană AC Fiorentina a învins duminică seara, în deplasare, echipa campioană a Italiei, Napoli, scor 3-1, în etapa a opta din Serie A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Napoli, oaspeţii au deschis scorul repede, în minutul 7, prin Brekalo, iar gazdele au avut un gol anulat pentru ofsaid, în minutul 22, la Osimhen. Nigerianul a înscris însă în minutul 45+5, când a egalat dintr-un penalti, şi la pauză s-a intrat cu 1-1. În minutul 63 Bonaventura a adus-o în avantaj pe Fiorentina, care şi-a securizat victoria în minutul 90+3, prin reuşita lui Nico Gonzalez. Fiorentina este pe locul 4 în Serie A, cu 17 puncte, urmată, pe locul 5, de Napoli, cu 14 puncte.

Într-un alt meci, AS Roma a dispus cu 4-1 de Cagliari, în deplasare. Aouar (min. 19), Lukaku (min. 20, 59) şi Belotti (min. 51) au semnat golurile romanilor, în timp ce Nandez a marcat golul de onoare al gazdelor, din penalti, în minutul 87.

În clasament, AS Roma este pe locul 10, cu 11 puncte. Cagliari are două puncte şi se află pe ultimul loc din Serie A.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.