Echipa italiană Empoli a încheiat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-2, meciul cu formaţia Spezia, în etapa a 22-a din Serie A. Echipa lui Răzvan Marin a egalat în al patrulea minut al prelungirilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

A fost un meci cu multe evenimente pe stadonul Carlo Castellani, unde Răzvan Marin a fost integralist la Empoli. Gazdele au rămas în zece în minutul 21, când Parisi a fost eliminat cu roşu direct după ce scos balonul e pe linia porţii comiţând un henţ. Daniele Verde a executat penalti-ul, dar portarul Vicario a respins, însă arbitrul a dictat repetarea loviturii pentru că apărătorii lui Empoli intraseră în careu înainte de execuţia lui Verde. Acelaşi jucător a rămas la execuţie şi a deschis scorul, în minutul 25. Tot Verde a făcut 2-0 pentru Spezia în minutul 31.

Empoli a avut o ocazie şa o fază din minutul 45, unde a fost implicat şi Răzvan Marin, iar în partea a doua a meciului s-a restabilit şi echilibrul numeric, după eliminarea lui Esposito, de la Spezia.

Cu un Răzvan Marin activ, gazdele au forţat şi au înscris în minutul 71, prin Cambiaghi, iar în minutul 90+4 Empoli a egalat prin Vignato.

Empoli se află pe locul 9 în Serie A, cu 27 de puncte, iar Spezia ocupă poziţia 17, cu 19 puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.