Echipa italiană Empoli, cu Răzvan Marin titular, a învins sâmbătă, pe teren propriu, echipa Sassuolo, scor 1-0, într-un meci al etapei a 13-a din Serie A. Cremonese, fără Radu şi Chiricheş, accidentaţi, a făcut un egal cu Salernitana.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Empoli a marcat golul victoriei în minutul 64, prin Tommaso Baldanzi. Mijlocaşul român Răzvan Marin a fost integralist şi a primit cartonaşul galben în minutul 27, pentru un fault la Frattesi.

Într-un alt meci, Salernitana şi Cremonese au încheiat la egalitate, 2-2. Golurile au fost marcate de Piatek (min. 3) şi Coulibaly (min. 38) pentru Salernitana, respectiv de Okereke (min 12) şi Ciofani (min. 89) pentru Cremonese.

La Cremonese nu au jucat, din cauza accidentărilor, Ionuţ Radu şi Vlad Chiricheş. Cremonese se află pe locul 19, penultimul, în Serie A, cu 6 puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.