Echipa italiană Cagliari a dispus sâmbătă, pe teren propriu, scor 4-2, de formaţia Salernitana, ultima clasată din Serie A. Meciul a avut loc în etapa a 28-a a campionatului italian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cagliari a deschis scorul în minutul 12, prin Lapadula, şi a reuşit să conducă cu 3-0 după primele minute ale reprizei secunde, când au înscris Gaetano (min. 12) şi Shomurodov (min. 51). Salernitana a avut însă un puseu de orgoliu şi a marcat de două ori în numai două minute. Mai întâi a înscris Kastanos, în minutul 56, şi apoi a marcat Maggiore, în minutul 58. Gazdele s-au trezit, realizând că pot fi egalate, şi Shomurodov a reuşit  dubla, înscriind pentru 4-2 în minutul 76, atunci când a stabilit şi scorul final.

Într-un alt meci, Sassuolo a dispus cu 1-0 de Frosinone, prin golul lui Kristian Thorstvedt, din minutul 58.

În clasament, Cagliari e pe locul 13, cu 26 de puncte, Frosinone se află pe 17 (24 de puncte), în timp ce Sassuolo (23 de puncte) şi Salernitana (14 puncte) ocupă ultimele două poziţii în Serie A.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.