Echipa italiană AS Roma a încheiat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia AC Milan, într-un meci contând pentru etapa a 32-a din Serie A. Golurile au fost înscrise la singurele şuturi pe poartă ale partidei, după minutul 90.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prima repriză a meciului de pe Olimpico s-a încheiat fără şut pe poartă, într-o ilustrare clară a principiului care a guvernat tactica celor doi antrenori, Jose Mourinho şi Stefano Pioli.

Primul gol al meciului s-a înscris în minutul 90+4, când Zeki Celik i-a pasat în careu lui Tammy Abraham, iar acesta l-a învins pe Maignan. După trei minute, însă, oaspeţii au egalat prin Alexis Saelemaekers. Cele două goluri au fost singurele şuturi pe poartă ale meciului.

Cu acest egal ambele echipe se află la egalitate de puncte, 57, în clasamentul Seriei A, Milan ocupând locul 4, iar AS Roma locul 5.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.