Echipa italiană AC Milan a încheiat la egalitate sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia Bologna, într-un meci contând pentru etapa a 22-a din Serie A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aşa cum ambele formaţii stabiliseră înaintea meciului, partida de la Milano a fost oprită în minutul 16, pentru a se menţine atenţia asupra luptei împotriva rasismului şi a discriminării pe stadioane. Momentul a fost organizat la o săptămână după injuriile aduse portarului francez Maignan la Udine.

Chiar dacă milanezii au avut prima mare ocazie a meciului, cei care au deschis scorul au fost oaspeţii, prin Zirkzee, în minutul 29. Gazdele au egalat în minutul 45 prin Loftus-Cheek, iar în minutul 74 Theo Hernandez a ratat un penalti pentru milanezi. Echipa lui Stefano Pioli a reuşit să treacă la conducere în minutul 83, când Loftus-Cheek a înscris cu o lovitură de cap. Oaspeţii au beneficiat însă de un penalti în prelunigirile meciului, când Terracciano l-a ţinut în careu pe Kristansen, iar Orsolini, intrat în minutul 82, a transformat cu siguranţă în minutul 90+2, egalând situaţia pe tabelă.

S-a încheiat 2-2 şi Bologna este pe locul 7, cu 33 de puncte, în timp ce AC Milan se află pe 3, cu 46 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.