Echipa italiană AC Milan a încheiat la egalitate sâmbătă, în deplasare, scor 2-2, cu formaţia Lecce, în etapa a 12-a din Serie A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Lecce, Olivier Giroud a deschis scorul pentru milanezi, în minutul 28. După numai şapte minute, oaspeţii şi-au majorat avantajul după golul lui Tijani Reijnders, primul reuşit de mijlocaşul olandez în Serie A. Au urmat două ocazi pe final de repriză: una pentru Milan, prin Reijnders, a doua pentryu Lecce, prin Banda, dar Milan a intrat în avantaj la pauză, 2-0.

Gazdele au  dat lovitura la jumătatea reprizei secunde. Sansone a redus din diferenţă în minutul 66, iar Banda a înscris golul egalizator, în minutul 70. Lecce a rămas în atac şi Sansone a trecut pe lângă golul victoriei, Giroud a fost eliminat în minutul 90+3, iar în minutul 90+7 arbitrul a anulat un gol al gazdelor, pentru fault în atac. S-a încheiat 2-2 şi AC Milan este pe locul 3, cu 23 de puncte, în vreme ce Lecce ocupă locul 14, cu 14 puncte.

La Lecce, Rareş Burnete a fost rezervă neutilizată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.