Echipa italiană AC Milan a învins sâmbătă, pe teren propriu, formaţia Sampdoria Genoa, scor 5-1, într-un meci al etapei a 36-a din Serie A. Olivier Giroud a marcat trei goluri pentru milanezi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

AC Milan s-a aflat o singură dată în încurcătură în meciul cu Sampdoria. După ce Rafael Leao deschisese scorul, în minutul 9, oaspeţii egalaseră prin veteranul de 40 de ani Fabio Quagliarella. A fost al 182-lea gol marcat de Quagliarella în Serie A. Însă a venit repede golul desprinderii milaneze, marcat de Giroud, în minutul 23, după un corner executat de Rafael Leao şi prelungit de Brahim Diaz până la atacantul francez. În minutul 29 Rafael Leao a fost faultat în careu şi Giroud a transformat lovitura de pedeapsă.

Brahim Diaz a marcat şi el după pauză, în minutul 63, iar Giroud a reuşit „tripla” stabilind scorul final în minutul 68.

AC Milan este pe locul 5, de Europa League, cu 64 de puncte, în timp ce Sampdoria este deja retrogradată – ultimul loc în Serie A, cu 18 puncte.

Rezultate înregistrate sâmbătă, în etapa a 36-a din Serie A:

Cremonese – Bologna 1-5 (Ciofani 90+1 / Arnautovic 14, Lewis Ferguson 27, Posch 45+1, Orsolini 62, Sansone 80);

Atalanta Bergamo – Verona 3-1 (Zappacosta 22, Pasalic 53, Hojlund 62 / Lazovic 11);

AC Milan – Sampdoria 5-1 (Rafael Leao 9, Giroud 23, 29 penalti, 68, Brahim Diaz 63 / Quagliarella 20).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.