Mijlocaşul echipei Dinamo Bucureşti, Sergiu Hanca, a declarat, joi, după remiza din meciul cu Athletic Bilbao, scor 1-1, că nu este mulţumit de rezultat, deoarece a simţit că formaţia putea câştiga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este un rezultat care nu ne mulţumeşte, am simţit că puteam câştiga, deşi Bilbao nu este o echipă oarecare. În retur nu avem nimic de pierdut şi mergem să câştigăm la Bilbao. Nu ne-a fost frică la început, acum şansele sunt 60-40 la sută pentru Bilbao. Rivaldinho este un băiat extraordinar cu nişte calităţi incredibile. Rivaldo a fost la noi înainte de meci şi ne-a încurajat", a spus Hanca la TVR 1.

Echipa Dinamo Bucureşti a terminat la egalitate, joi, pe teren propriu, scor 1-1 (0-1), cu formaţia spaniolă Athletic Bilbao, în prima manşă a turului trei preliminar. Rivaldinho a înscris cu un şut la vinclu de la 30 de metri sub privirile tatălui său, Rivaldo, prezent pe Arena Naţională.

Athletic Bilbao a deschis scorul prin Laporte, în minutul 21, Dinamo Bucureşti reuşind egalarea prin Rivaldinho, în minutul 54.

Partida retur se va disputa la 3 august, la Bilbao.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.