Sergio Rico, portarul spaniol al echipei franceze PSG, a publicat duminică un mesaj în social-media. Este pentru prima oară după accidentul suferit, când portarul se adresează publicului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Aş vrea să le mulţumesc tuturor celor care mi-au arătat susţinere şi celor care au fost alături de mine pe parcursul acestor zile complicate. Continuu să lucrez pentru a mă recupera reabilitarea mea şi cu fiecare zi care trece mă simt mai bine. Mă simt foarte norocos şi, încă o dată, vă mulţumesc tuturor. Sper să ne putem vedea în curând”, a scris Sergio Rico pe contul său de Instagram.

Conform unor surse apropiate familiei, Sergio Ricom care a fost în comă timp de 19 zile, ar putea fi externat în două săptămâni.

Sergio Rico, portarul de rezervă al campioanei Franţei, PSG, a fost internat duminică, 28 mai, în spitalul Virgen del Rocio din Sevilla, în urma unei căderi de pe cal survenită dimineaţa, în timpul pelerinajului de la El Rocio.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.