Fotbalistul spaniol Sergio Rico a părăsit vineri spitalul din Sevilla şi a dat fanilor o veste liniştitoare în primul său interviu după mai bine de trei luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După 82 de zile de spitalizare în urma unui accident de călărie, lui Sergio Rico i s-a permis să părăsească spitalul Virgen del Rocio din Sevilla şi a fost externat vineri.

Portarul lui PSG (29 de ani) era internat din ziua de 28 mai, după un accident de călărie. Când a părăsit spitalul, Sergio Rico, vizibil slăbit şi emoţionat, a mărturisit că „se simte destul de bine”, într-un videoclip distribuit de ziarul sportiv online spaniol Relevo.

„Încă mai am nevoie de câteva luni de linişte şi calm, acasă, pentru a-mi continua recuperarea. Se spune că creierul este inteligent şi că şterge toate aceste tipuri de evenimente. A fost un vis. M-am trezit în spital şi mulţumesc lui Dumnezeu că am ieşit azi. Sper să fiu disponibil în curând şi să mă restabilesc zi de zi pentru a putea reveni pe teren”, a spus Rico.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.