Emblematicul căpitan Sergio Ramos s-a despărţit, joi, de Real Madrid, printr-un eveniment organizat de gruparea madrilenă. Extrem de emoţionat, Ramos a plâns în timpul discursului de despărţire.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este unul dintre cele mai dificile momente din viaţa mea. Se încheie o etapă minunată, o etapă unică în viaţa mea, cred că niciodată nu voi mai trăi ce am trăit aici. Mulţumesc mult tuturor şi  acesta este mai degrabă un pe curând, nu un adio, pentru că mai devreme sau mai târziu, mă voi întoarce”, a spus Ramos.

Preşedintele clubului, Florentino Perez, i-a spus lui Ramos că Real Madrid va fi mereu casa sa. “Nu este o zi uşoară pentru că tu, în tot acest timp ai făcut ceva special pentru mine. Am suferit împreună, am luptat împreună şi ne-am bucurat de succesele recente ale Real Madrid. Ai fost, de-a lucgul anilor, o  referinţă pentru fanii noştri şi eşti, fără îndoială, una dintre marile legende ale Real Madrid. Îţi doresc să fii fericit alături de ai tăi, indiferent unde vei fi, şi să ştii că aceasta va fi mereu casa sa. Mulţumesc pentru tot ce i-ai dat acestui club”.

Sergio Ramos a jucat 16 ani la  Real Madrid. El a câştigat cu echipa din capitala Spaniei peste 20 de trofee, între care şi de patru ori Liga Campionilor.

Potrivit presei, Ramos ar putea reveni la clubul la care s-a format, FC Sevilla.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.