Căpitanul reprezentativei Spaniei, Sergio Ramos, a regretat, sâmbătă seară, că echipa sa nu a reuşit să se impună în meciul cu Norvegia şi să obţină deja calificarea la Euro-2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este păcat. E adevărat că este complicat să joci cu o echipă care ar fi putut fi aproape eliminată în cazul unui eşec. Ei au ştiut să profite în ultimele minute, cu jucători înalţi în atac şi au avut acest penalti. Sunt puţin trist, pentru că era important să ne calificăm pentru a fi puţin mai liniştiţi. Nu a fost cazul, dar totuşi am luat un punct şi va trebui să câştigăm marţi cu Suedia", a spus Ramos.

Reprezentativa Spaniei a remizat, sâmbătă seară, în deplasare, scor 1-1, cu selecţionata Norvegiei, într-un meci din grupa F de calificare la Campionatul European din 2020, din care face parte şi România.

Spanioli, care au deschis scorul în minutul 47, prin Saul Niguez, au fost egalaţi în minutul 90+4, când King a înscris un gol din penalti.

La partida de la Oslo, Sergio Ramos a devenit jucătorul cu cele mai multe partide la naţionala Spaniei – 168.

Tot în grupa F, Suedia a învins în deplasare Malta, cu scorul de 4-0. Au marcat Danielson ’11, Larsson ’58 (penalti), ‘71 (penalti) şi Agius ’66 (autogol).

Mai devreme, de la ora 19.00, România s-a impus în deplasare în faţa echipei Insulelor Feroe, scor 3-0 (goluri Puşcaş ’74, Mitriţă ’83 şi Keşeru ‘90+4).

În etapa următoare a grupelor vor avea loc, marţi, următoarele partide: România – Norvegia, Suedia – Spania, Insulele Feroe – Malta.

Clasamentul grupei F este următorul: 1. Spania – 19 puncte, 2. Suedia – 14 puncte, 3. România – 13 puncte, 4. Norvegia – 10 puncte, 5. Malta – 3 puncte, 6. Insulele Feroe – niciun punct.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.