Serean Willaims va reveni în competiţiile din circuitul WTA în această săptămână, la Indian Wells, după ce a născut, în septembrie 2017 şi după peste 13 luni de pauză. Fostul lider WTA recunoaşte că nu este la un nivel fizic ridicat, dar crede că va fi în două luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu ştiu la ce nivel sunt aşteptările mele. Nu pot să spun că mă aştept să pierd, deoarece aşa ceva nu voi spune niciodată. Este diferit un pic. Aştept să văd unde sunt mai mult decât orice. Este un moment potrivit să încep pentru vară. Dacă vreau să joc la acele grand slam-uri (n.r. - French Open, Wimbledon, US Open) şi să o fac bine, cred că acum este momentul potrivit să încep", a declarat Williams, potrivit BBC.

Ea a afirmat că pregătirea pentru revenirea în competiţii a fost dificilă, dar simte progresul, chiar dacă este unul mic în acest moment: "A fost foarte, foarte dificil, dar am continuat şi ştiu că poate nu sunt la nivelul cel mai bun încă, dar mă îndrept spre el şi în fiecare zi ar trebui să devin mai bună. Cât timp progresez, chiar şi în ritm de broască ţestoasă, sunt de acord cu asta. Sunt pregătită, altfel nu aş fi aici. Dacă nu sunt pregătită acum, nu o să fiu niciodată. Simt că în două luni voi fi mult mai bine ca acum, dar trebuie să încep de undeva. Nu vreau să stau pe margine şi să mă gândesc la asta."

Serena Williams a participat, luni, la turneul demonstrativ Tie Break Tens. Fostul lider WTA a învins-o în primul tur (sferturi), cu 10-5, pe franţuzoaica Marion Bartoli, înainte de a ceda în faţa chinezoaicei Shuai Zhang, cu 11-13.

La revenirea în circuit, Serena Williams, fără loc WTA, o va întâlni pe Zarina Dias din Kazahstan, locul 53 WTA, în primul tur, la Indian Wells. Serena este pe partea de tablou a danezei Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, şi pe sfertul surorii sale, Venus, pe care o poate întâlni în turul al treilea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.