Serena Williams a declarat, sâmbătă seară, că germana Angelique Kerber a fost mai bună în finala de la Wimbledon, dar a subliniat că ea a parcurs un drum incredibil pentru a vedea din nou lumina

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Angelique a jucat un tenis minunat de la primul până la ultimul punct. Nivelul ei a fost incredibil şi a fost mai bună. Ştiu ce am de făcut data viitoare când o voi întâlni. A fost minunat pentru mine să ajung în finală, dar aş schimba finalul. În urmă cu câteva luni, nu aveam nicio idee unde sunt, nu ştiam nici măcar dacă pot reveni! Am fost nevoită să parcurg un drum incredibil pentru a ajunge la lumină, iar acestea două săptămâni mi-au arătat că pot fi din nou competitivă şi pot din nou câştiga un Grand Slam. Mai am un drum lung de parcurs, dar simt că pot ajunge acolo", a declarat Serena Williams.

Jucătoarea germană de tenis Angelique Kerber, favorită numărul 11, a câştigat turneul de la Wimbledon, după ce a învins-o pe americanca Serena Williams, cap de serie 25, scor 6-3, 6-3.

Kerber, locul 10 WTA, s-a impus după 65 de minute de joc.

Angelique Kerber a mai ajuns în finală la Wimbledon în 2016, când a fost învinsă în ultimul act chiar de Serena Williams.

Kerber mai are în palmares două titluri de Grand Slam, Australian Open şi US Open, ambele în 2016.

La finală au asistat Ducesa de Cambridge şi ducesa de Sussex, dar şi Tiger Woods, Lewis Hamilton sau Anna Wintour.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.