Jucătoarea de tenis Serena Williams spune că revenirea ei la forma din trecut este pe calea cea bună, chiar dacă a pierdut primul meci oficial disputat după ce a născut, la dublu, în întâlnirea de Cupa Federaţiei SUA - Olanda, de la Asheville, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sincer, mă simt mai bine decât credeam. Simt că sunt pe calea cea bună. Nu ştiam la ce să mă aştept, poate de aceea simt că am făcut mai bine. Nu mă aşteptam să am atâta putere în serviciu, chiar dacă nu a intrat. E doar un început, simt că este un foarte bun pas în direcţia corectă", a declarat Williams.

Ea spune că va continua să aibă mari aşteptări de la jocul ei: "Dacă plec cu aşteptări mici, trebuie să mă opresc. Deci asta nu mi se va întâmpla. O să am întotdeauna cele mai bune şi mai mari aşteptări de la mine însămi."

Serena Williams, care locuieşte în Florida, a călătorit pentru prima dată cu fiica ei, la Asheville, unde a avut loc întâlnirea de FedCup.

"Nu mi-am folosit timpul bine, dar m-a gândit cum să o fac mai bine în viitor. Este prima dată când călătoresc cu copilul şi cu tot. O să încerc să o fac mai bine. A fost dificil, a fost prima dată pentru mine", a precizat americanca.

Serena Williams, fost lider WTA, a revenit, duminică, în competiţiile oficiale după mai mult de un an, ea jucând la dublu în Fed Cup, alături de sora sa Venus, împotriva olandezelor Lesley Kerkhove şi Demi Schuurs. Surorile Williams au fost învinse cu scorul de 6-2, 6-3, dar SUA obţinuse deja califcarea în semifinalele competiţiei.

Serena Williams nu mai jucase un meci oficial din ianuarie 2017, de la Australian Open. La 1 septembrie 2017, ea a devenit mamă, dând naştere unei fetiţe. Williams era însărcinată când a câştigat Australian Open.

La 30 decembrie, fostul lider WTA a revenit pe teren la un meci demonstrativ la Abu Dhabi, în care a fost învinsă de letona Jelena Ostapneko, cu scorul de 6-2, 3-6, 10-5.

Serena Williams, câştigătoare a 23 de titluri de Grand Slam, a dezvăluit revistei Vogue că a fost ţinută la pat şase săptămâni după ce a născut de o serie de complicaţii, incluzând un embolism pulmonar ce a dus la multiple intervenţii chirurgicale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.