UEFA a sancţionat Serbia cu disputarea unui meci cu porţile închise, din cauza comportamentului rasist al suporterilor la partida cu Portugalia, scor 2-4, din 7 septembrie, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sancţiunea se va aplica la meciul Serbia - Luxemburg, din 14 noiembrie, contând pentru Grupa B a preliminariilor Euro-2020.

Federaţia din ţara vecină a mai primit un meci cu porţile închise, sancţiune cu suspendare, şi o amendă de 33.000 de euro.

După 6 partide, Serbia este pe locul 3, cu 10 puncte, în clasamentul Grupei B, la un punct de Portugalia, clasată pe locul 2. Ucraina, 19 puncte în 7 jocuri, este deja calificată.

Sârbii, care mai au de jucat cu Luxemburg şi cu Ucraina, ambele acasă, păstrează doar şanse teoretice de calificare în dauna portughezilor, care vor evolua cu Lituania (locul 5, un punct), acasă, şi cu Luxemburg (locul 4, cu 4 puncte), în deplasare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.