Sepsi OSK a anunţat, vineri, că nu poate obţine în timp util toate avizele în vederea omologării propriei arene din Sfântu Gheorghe, astfel că meciurile cu Dinamo şi CSM Poli Iaşi le va disputa tot la Braşov, pe Stadionul Tineretului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sepsi OSK aduce la cunostinţa suporterilor şi iubitorilor de fotbal că meciurile cu Dinamo Bucureşti (4 decembrie) şi cu CSM Politehnica Iaşi (11 decembrie) nu se vor disputa pe stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe, deoarece nu vom obţine în timp util toate avizele necesare omologării stadionului. Am făcut tot posibilul ca în cel mai scurt timp Sepsi OSK să-şi poată disputa meciurile de acasă pe stadionul din Sfântu Gheorghe, dar sunt lucruri care nu depind doar de noi. Clubul nostru le mulţumeşte suporterilor pentru sprijin, înţelegere şi răbdare", a precizat gruparea nou-promovată, pe Facebook.

Clubul a luat în calcul revenirea la Sfântu Gheorghe şi a început modernizarea propriei arene după ce, la 15 octombrie, meciul cu Astra Giurgiu, din etapa a XIV-a a Ligii I, a fost perturbat de probleme cu instalaţia de nocturnă.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Partida a fost întreruptă în prima repriză aproape un sfert de oră după ce nocturna de la stadionul din Braşov a cedat, iar repriza a doua a început cu o întârziere de opt minute, tot din cauza problemelor nocturnei. După ce întâlnirea s-a încheiat cu 0-0, Astra Giurgiu a sperat să câştige meciul la masa verde, considerând că partida nu mai trebuie reluată după problemele instalaţiei de iluminat. Dar Comisia de disciplină a FRF a respins sesizarea clubului din Giurgiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.