Sepsi OSK va disputa meciurile cu Poli Timişoara (2 februarie) şi cu Concordia Chiajna (17 februarie) la Ploieşti, a anunţat clubul ardelean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am făcut tot posibilul ca în cel mai scurt timp Sepsi OSK să-şi poată disputa meciurile de acasă la Sfântu Gheorghe, dar nu am reuşit încă să obţinem toate avizele necesare. De asemenea, la stadionul Tineretului din Braşov nu mai există condiţiile tehnice necesare, şi din acest motiv conducerea clubului a ajuns la un acord ca cele două meciuri să le organizăm la stadionul „Ilie Oană" din Ploieşti", a anunţat clubul ardelean.

Sepsi OSK a anunţat că în ultimele luni "reprezentanţii clubului au investit mult timp şi energie pentru a finaliza lucrările la stadionul municipal în vederea îndeplinirii criteriilor de omologare şi sperăm că în cel mai scurt timp vom ajunge la punctul final al proiectului, astfel încât meciurile din playout, să îl putem juca la Sfântu Gheorghe".

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC

4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.