Patronul clubului Sepsi, Laszlo Dioszegi, a declarat că, după despărţirea de Liviu Ciobotariu, noul antrenor va fi anunţat joi seară. El nu a spus numele tehnicianului, însă a precizat că este vorba de un german.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”A fost dorinţa noastră (n.r. despărţirea de Liviu Ciobotariu). Totdeauna la fotbal ştiţi cum e, când nu sunt rezultate, trebuie să luăm o decizie. Echipa are nevoie de un şoc. Avem foarte mare nevoie de un şoc. Nu eram supărat pe antrenori. Nu poţi să schimbi 20 de jucători. Vreau să-i mulţumesc domnului Ciobotariu, cu el am ajuns aproape de grupele Conference League. Mâine, la ora 17:00, o să numim un alt antrenor. Am promis că doar mâine (n.r. îi va dezvălui identitatea) la ora 17:00. Este un antrenor străin. Nu a fost niciodată în România. Costel Gâlcă e încă în Polonia. Noi nu putem să mai aşteptăm. Noi am ales antrenorul. Este din Europa de Vest. E german. E un antrenor valoros, are un CV bun. E un antrenor care ştie să lucreze cu băieţii. Cred că va avea o mână de fier”, a spus Dioszegi la Digi Sport.

Întrebat dacă noul antrenor va fi Bernd Storck, el a răspuns: “Acum să vedem dacă e el (n.r. Bernd Storck) sau nu. Eu consider că dacă e un antrenor bun, o să îşi dea seama uşor-uşor. Antrenorul secund e din Sfântu Gheorghe şi o să vorbească cu el. Am discutat şi cu el. Ideile lui sunt pe placul meu. E un antrenor căruia îi place să atace, face pressing sus. Atunci redevenim echipa care am fost cu domnul Bergodi, când am avut posesia 55-65%”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.