Campioana României la baschet feminin, Sepsi Sfântu Gheorghe, a ratat joi, în deplasare, calificarea în optimile de finală ale FIBA EuroCup, deşi a învins formaţia poloneză Artego Bydgoszcz, scor 79-71 (48-31), în manşa retur din faza play-off a competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În tur, Artego a câştigat pe terenul campioanei României cu scorul de 70-61, iar cu scorul general de 141-140 obţine calificarea în optimile de finală ale FIBA EuroCup.

Artego va întâlni în optimile de finală echipa Perfumerias Avenida, tot tur-retur, pentru calificarea în sferturile competiţiei.

Sepsi a jucat în aceeaşi grupă cu Artego Bydgoszcz, polonezele fiind singurele care au învins campioana României. Astfel au încheiat pe primul loc în grupa E, iar Sepsi pe locul 2 şi s-au calificat în play-off.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.