Echipa naţională a Spaniei a învins joi seara, la Enschede, scor 2-1, reprezentativa Italiei şi s-a calificat în finala Ligii Naţiunilor, urmând să joace împotriva Croaţiei, duminică, la Rotterdam.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În Ţările de Jos, la Enschede, Spania şi Italia au jucat a doua semifinală din Liga Naţiunilor. Ibericii au reuşit să deschidă scorul foarte repede, încă din minutul 3, când Donnaruma a trimis riscant, către Bonucci, într-o zonă din faţa careului unde spaniolii făceau pressing. Bonucci a greşit şi a fost deposedat de Gavi, apoi Yeremy Pino a înscris din careu.

Italienii au egalat în minutul 11. Jorginho a trimis în careu, Zaniolo a şutat fără peluare, iar balonul l-a lovit în mână pe Le Normand, aflat la debut. Penalti acordat de arbitrul sloven Slavko Vincic şi transformat sigur de Immobile.

În minutul 21 Jorginho a pasat excepţional pentru Frattesi, care l-a depăşit pe Jordi Alba şi a înscris, dar golul a fost anulat pentru ofsaid la jucătorul italian, după verificarea VAR.

În repriza secundă, meciul nu a mai avut intensitatea din prima parte, iar cei care au marcat au fost spaniolii, prin veteranul de 33 de ani Joselu. Acesta a înscris în minutul 88, după ce intrase pe teren cu patru minute mai înainte.

S-a încheiat 2-1 pentru Spania, care va juca finala competiţiei, duminică, 18 iunie, la Rotterdam. Adversar îi va fi naţionala Croaţiei.

Italia va juca împotriva Ţărilor de Jos, pentru medalia de bronz a competiţiei, duminică, 18 iunie, la Enschede.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.