Selecţionerul Croaţiei, Zlatko Dalic, şi-a prelungit contractul, noul acord fiind valabil până în 2026, a anunţat Federaţia Croată de Fotbal (HNS).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Abia aşteptăm să abordăm următoarele provocări alături de antrenorul nostru câştigător de argint şi de bronz mondial”, a notat HNS, pe Twitter.

“Le mulţumesc preşedintelui Kustic şi tuturor celor din federaţie pentru încredere şi susţinere. Nu există un job mai bun. Nu există un job mai onorant decât cel de a conduce Croaţia ca antrenor principal. Şii sunt emoţiionat gândindu-mă la viitor”, a declarat tehnicianul.

Preşedintele federaţiei croate, Marijan Kustic, este convins că naţionala le va aduce fanilor noi bucurii la Dalic la conducerea tehnică. “Zlatko Dalic a atins fiecare obiectiv şi şi-a pusu amprenta asupra a douuă reuşite magnifice. Colaborarea noastră a fost extraordinară. Şi cu el la conducere euu cred că vom aduce în continuare bucurii fanilor croaţi”, a spus Kustic.

Zlatko Dalic antrenează naţionala Croaţiei din octombrie 2017. Cu el pe bancă, selecţionata croată s-a clasat pe locul doi la Cupa Mondială din 2018 şi pe locul trei la CM din 2022.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.