Selecţionerul naţionalei de rugby din Noua Zeelandă, Ian Foster, a declarat, după calificarea în finala Cupei Mondiale, că va urmări a doua semifinală, care va stabili adversara All Blacks, “probabil mâncând nişte popcorn”, relatează independent.co.uk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“O să îl urmăresc probabil mâncând nişte popcorn. Nu îmi pasă cine câştigă. În acest moment ne concentrăm pe noi înşine”, a spus Foster.

“Ambele sunt echipe bune. Africa de Sud joacă un rugby extraordinar, dar am văzut şi Anglia construind. Englezii încep să fie foarte buni la felul în care vor să joace. Va fi un contrast interesant de stiluri”, a adăugat antrenorul.

Reprezentativa Noii Zeelande s-a calificat, vineri, în finala Cupei Mondiale de Rugby, învingând în semifinale Argentina, scor 44-6, pe Stade de France, la Saint-Denis.

În a doua semifinală se întâlnesc, sâmbătă, tot pe Stade de France, Anglia şi Africa de Sud.

Finala mică va avea loc la 27 octombrie, iar finala mică se va disputa la 28 octombrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.