Selecţionerul Belgiei, Roberto Martinez, a declarat că fotbalistul Kevin De Bruyne a suferit o mică intervenţie chirurgicală la faţă, sâmbătă dimineaţă, şi se va alătura echipei luni, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am decis că De Bruyne are până la urmă nevoie de o mică intervenţie, care a avut loc astăzi. El se va alătura echipei luni”, a spus tehnicianul.

De Bruyne a suferit fracturi la nas şi la orbita stângă la un duel cu germanul Rudiger, la finala Ligii Campionilor.

“Era necesară operaţia pe termen lung. După primele imaginmi, nu ne gândeam că va trebui să fie operat. A durat 20 de minute, totul a fost bine”, a explicat tehnicianul.

Martinez a precizat că De Bruyne va fi indisponibil pentru primul meci de la Campionatul European, din 12 iunie, cu Rusia. Această intervenţie nu întârzie revenirea lui De Bruyne, a adăugat Martinez. “Chiar ar putea să o accelereze, pentru că nu va mai avea nevoie de mască”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.