Cyril Abiteboul, team principal al echipei de Formula 1 Renault, trebuie să-şi facă un tatuaj după ce pilotul Daniel Ricciardo a ocupat locul 3 la Eifel Grand Prix, în urma unui pariu cu sportivul australian, informează motorsport.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că el alege un design şi eu aleg aleg locul şi dimensiunea, deoarece mărimea contează. Atât timp cât am dimensiunea, cred că pot să fac faţă sau să scap cu aproape orice design. Nu este chiar stilul meu. Cred că de aceea am făcut pariul. Îmi amintesc de acea seară de la Silverstone, acea joi seară de la Silverstone, anul trecut, când Daniel îmi arăta un nou tatuaj pe care îl avea. Şi l-am întrebat: Cum ajungi să faci asta? Cum ţi-a venit ideea să faci acest tip de tatuaj? Şi mi-a spus: <De fapt, treceam prin faţa acelui salon de tatuaje şi m-am gândit să-mi fac unul>. Şi eu am zis: bine, hai să facem ceva cum trebuie. Dacă ocupi un loc pe podium - i-am spus asta după câteva beri - îmi voi face şi eu unul. Şi sunt un om de cuvânt. Aşa că o voi face. Am nevoie doar de puţin timp pentru a decide mărimea şi locul", a declarat Abiteboul.

Ricciardo a precizat după cursa de la Nurnburgring că va alege un design cu temă germană pentru a ţine cont de ţara în care s-a realizat podiumul.

"Va trebui să ne gândim acum. Probabil ceva care are legătură cu mine, dar cu o savoare germană", a afirmat australianul.

Christian Horner, şeful echipei Red Bull, a oferit propria sugestie: "Felicitări, Renault, pentru primul podium de ceva vreme! Aşteptăm cu nerăbdare să vedem un taur Red Bull mare pe fundul lui Cyril.”

Daniel Ricciardo, 31 de ani, fost pilot Red Bull, a obţinut, duminică, primul său podium în Formula 1 după ce a venit la Renault, înaintea sezonului 2019. Cursa a fost câştigată de britanicul Lewis Hamilton (Mercedes), urmat de olandezul Max Verstappen (Red Bull).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.