Scrimera tricoloră Emilia Corbu a câştigat sâmbătă, la Sabadell, în Spania, medalia de bronz a turneului satelit Trofeo Internacional Sabadell la floretă feminin individual.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Emilia Corbu a reuşit patru victorii în grupa preliminară şi s-a calificat direct pe tabloul principal al competiţiei din Spania. În primul tur, Emilia a eliminat-o pe ucraineana Olga Sopit, cu 14-13. A urmat o victorie cu 15-11 la Andrea Breteau (Spania), în 16-imi, şi un succes cu 15-8 în faţa italiencei Vittoria Ciampalini, în optimi.

În sferturi, sportiva noastră a dispus cu 12-11 de Matilde Molinari (Italia) şi s-a calificat în semifinală. În penultimul act, Emilia Corbu a cedat cu 9-15 la Kata Kondricz (Ungaria), care a fost şi câştigătoarea trofeului, şi a obţinut medalia de bronz a concursului.

Celelalte două reprezentante ale României care au participat la turneul de la Sabadell au încheiat competiţia pe locul 35 - Mălina Călugăreanu şi pe locul 88 - Andreea Dincă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.