Alexandra Predescu a cucerit sâmbătă titlul de campioană naţională la spadă, iar Iulian Teodosiu a câştigat, în aceeaşi zi, titlul naţional al sabrerilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alexandra Predescu, legitimată la CSA Steaua Bucureşti, s-a impus în finala feminină individuală a Campionatului Naţional de Sabie seniori, de la Satu Mare. Campioană în 2022 şi medaliată cu bronz în 2023, Alexandra Predescu a învins-o în finală pe Bianca Benea, de la CSM Oradea, cu 15-6. Medaliile de bronz au fost câştigate de Greta Vereş, de la CSA Steaua, şi Ana Tomşa, de la CS Satu Mare.

La Bucureşti, Iulian Teodosiu a disputat finala masculină individuală a Naţionalelor de sabie seniori împotriva colegului de club de la CS Dinamo, Răzvan Ursachi. Iulian, campionul en-titre, s-a impus cu 15-4 în meciul decisiv, păstrându-şi titlul naţional. Medaliile de bronz au fost obţinute de alţi doi sabreri legitimaţi la CS Dinamo Bucureşti, Vlad Covaliu şi Rareş Ailinca.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.