Ciclistul Rab Wardell a încetat din viaţă, la vârsta de 37 de ani, după ce la sfârşitul săptămânii trecute câştigase titlul naţional la MTB XC, notează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Wardell a murit în somn, potrivit anunţului făcut de federaţia scoţiană marţi seară.

“Suntem devastaţi de vestea că Rab Wardell, ciclism internaţional de mountain bike şi fost angajat, a trecut în nefiinţă astăzi”, a precizat federaţia.

Partenera lui Wardell, ciclista Katie Archibald, a precizat pe twitter că sportivul a suferit un stop cardiac marţi dimineaţă.

“Cred că aţi auzit că Rab a murit ieri dimineaţă. Încă nu înţeleg ce s-a întâmplat, dacă este totul real, de ce a fost luat dintre noi – atât de sănătos şi fericit. A suferit un stop cardiac când eram în pat. Am tot încercat şi paramedicii au sosit în câteva minute, dar inima lui s-a oprit şi nu l-au mai putut aduce înapoi”, a notat Archibald.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.