Întreaga Scoţie s-a mobilizat pentru găsirea unei fetiţe sau a unui băieţel care i-a scris o scrisoare tatălui decedat, în care îi transmite ce vrea de Crăciun, printre daruri fiind şi un echipament al echipei Real Madrid, informează As.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scrisoarea, ataşată la un balon pentru a ajunge "la ceruri", a fost găsită de Stewart McCall, care încearcă acum să dea de autorul ei.

"Bună, tati, îţi scriu doar să-ţi spun că îmi este dor de tine şi să îţi spun ce mai e nou. Sigur ştii că sunt la cămin pentru că mama e bolnavă şi pe mine mă doare urechea de luni. Mâine plecăm. Mi-e dor de şcoală şi de tine. Ştiu că eşti în Rai, dar eşti bine? Înainte să vin aici mi-am făcut lista de Crăciun. Îmi doresc să-mi scrii un bilet şi să-l pui sub pernă. Pe lista mea sunt ghete, mingea din Premier League, un echipament al Real Madrid şi un cub Rubik. Pa, tati! Te iubesc!", a fost scrisoarea găsită de McCall şi datată 1 decembrie 2016.

“Este foarte trist, vrem să găsim copilul şi să îi dăm toate darurile cerute de la tatăl lui", a spus McCall, conform Dumferline Press.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.