Echipa scoţiană Glasgow Rangers a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 3-3, cu gruparea Celtic Glasgow, în etapa a 32-a din Premiership, campionatul scoţian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe Ibrox Park s-a derulat duminică episodul cu numărul 439 din derby-ul Scoţiei, „Old Firm”, cel mai vechi derby fotbalistic din istoria fotbalului. Alb-verzii de la Celtic au deschis scorul încă din primul minut al partidei, prin Daizen Maeda, iar după ceva mai mult de o jumătate de oră de joc, acelaşi fotbalist a obţinut un penalti, transformat de Matt O’Riley şi oaspeţii au intrat cu avantaj de două goluri la pauză. Căpitanul James Tavernier a transformat şi el un penalti, pentru gazde, care au redus din diferenţă în minutul 55. Rangers a avut un gol anulat trei minute mai târziu, la Dessers, iar egalarea a venit abia în minutul 86, când acelaşi Dessers l-a servit pe Abdallah Sima şi acesta a înscris. Oaspeţii au preluat rapid conducerea, în minutul 87, la golul lui Adam Idah, dar Rabbi Matondo le-a refuzat victoria elevilor lui Brendan Rodgers, egalând pentru gazde în minutul 90+3.

În clasament conduce Celtic, cu 75 de puncte, urmată de Rangers, cu 74, dar „The Gers” au un meci mai puţin.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.