Echipa de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea a fost învinsă sâmbătă, în deplasare, de formaţia Gloria Buzău, scor 25-21 (14-10), în etapa a 3-a a Ligii Naţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu un nou antrenor pe banca tehnică, norvegianul Bent Dahl, SCM Râmnicu Vâlcea nu a făcut faţă la debutul acestuia în Liga Naţională şi a pierdut partida cu Gloria Buzău, condusă de pe margine de Aurelian Roşca, fost tehnician şi la formaţia vâlceană.

În urma rezultatului, Gloria Buzău urcă pe locul 5 (6 puncte), iar Vâlcea se află pe 7 (4).

Etapa a 3-a, ale cărei partide au început în 22 septembrie, a mai înregistrat rezultatele: CSM Bucureşti - Rapid Bucureşti 38-30, Dunărea Brăila - Ştiinţa Bucureşti 32-18, CSM Slatina - Minaur Baia Mare 26-29.

Tot sâmbătă se mai joacă meciurile dintre, Dacia Mioveni - HC Zalău, Măgura Cisnădie - Gloria Bistriţa şi CSM Deva - SCM Craiova.

După trei runde derulate în Liga Naţională, liderul clasamentului este Dunărea Brăila, urmată de CSM Bucureşti, ambele cu câte 9 puncte...

Etapa a 4-a programează partide în 29-30 septembrie, atunci când va avea loc şi confruntarea dintre SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti (30 septembrie, ora 18.00).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.