Echipa de baschet masculin SCM Craiova este ultima calificată în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a învins marţi, pe teren propriu, formaţia CSM Mediaş, cu scorul de 89-64 (53-30), în manşa retur din faza optimilor de finală ale competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În tur, CSM Mediaş a câştigat cu scorul de 88-86, diferenţă insuficientă însă per dublă manşă pentru calificarea mai departe.

Celelalte formaţii calificate în sferturi după disputarea optimilor sunt SCM Timişoara, BCMU Piteşti şi Dinamo Bucureşti, care au eliminate echipele CSM Sighetu Marmaţiei, CSM Târgu Mureş şi Athletic Constanţa.

Din sferturile de finală ale Cupei României vor intra în competiţie şi echipele CSM Oradea, U BT Cluj, Steaua Bucureşti şi CSU Sibiu, meciurile fiind programate între 13 şi 20 martie pentru un loc la Turneul Final Four (17-18 aprilie).

Tragerea la sorţi a partidelor din sferturile de finală va avea loc miercuri, de la ora 11.00, la sediul FR Baschet.

Deţinătoarea Cupei României este echipa U Banca Transilvania Cluj, care s-a impus şi la ediţiile din 2016 şi 2017 ale competiţiei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.