Echipa de handbal feminin SCM Craiova a fost învinsă sâmbătă, pe teren propriu, de formaţia rusă Lada Togliatti, cu scorul de 25-23 (15-9), în prima manşă din sferturile de finală ale Cupei EHF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru SCM Craiova au înscris Floriani 8 goluri, Ţicu 6, Ardean-Elisei 3, Pricopi 2, Nikolici 2, Trifunovici 1, Klikovac 1, iar Lada le-a avut în prim-plan pe Dmitrieva 8 şi Mosikova 6 reuşite.

Partida retur va avea loc în 10 martie, iar câştigătoarea se va duela în semifinale cu învingătoarea din sfertul HC Zalău – Kastamonu.

Semifinalele sunt programate în 7-8 aprilie, respectiv 14-15 aprilie.

HC Zalău s-a calificat în sferturi de pe locul 2 în grupa D (8 puncte), obţinute din disputele cu Larvik HK, Hoors HK şi Banik Most, iar SCM Craiova a fost tot pe poziţia a doua (8 puncte) în grupa A, din care au mai făcut parte Brest Bretagne Handball, Kuban Krasnodar şi Randers HK.

Deţinătoarea trofeului este formaţia rusă Rostov-Don, care în această stagiune joacă în grupa I principală a Ligii Campionilor, din care face parte şi CSM Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.