Deţinătoarea Cupei EHF la handbal feminin, SCM Craiova, care va juca duminică ultima partidă din grupa D, nu mai are nicio şansă la calificarea mai departe, după ce echipa Nykobing a învins, sâmbătă seară, pe Podravka. Ambele echipe s-au calificat în sferturi, astfel că rezultatul SCM Craiova – Amara Bera Bera nu mai contează. Măgura Cisnădie are 0 puncte în grupa A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru a mai spera la sferturile Cupei EHF, SCM Craiova avea nevoie ca Nykobing să piardă meciul cu Podravka şi să învingă pe Amara Bera Bera.

Nykobing a învins însă în deplasarea din Croaţia, sâmbătă seară, cu 28-25, iar cu 7 puncte în clasament se alătură celeilalte echipe calificate în sferturi, Podravka (8).

Înaintea confruntării de duminică, ultima din grupa D, SCM Craiova are 3 puncte (locul 4, ultimul), iar Amara Bera Bera (4). Rezultatul nu mai contează în economia clasamentului, iar SCM Craiova, deţinătoarea trofeului, ratează faza următoare.

Nici Măgura Cisnădie nu a trecut de grupe, fiind pe ultimul loc în grupa A, cu 0 puncte. Tot duminică, Măgura va disputa ultima partidă, în deplasare, cu SG BBM Bietigheim.

Doar primele două clasate în faza grupelor se califică în sferturile de finală.

În 2018, SCM Craiova a cucerit, în premieră, Cupa EHF.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.