Clubul Deportivo Alaves a anunţat, marţi, că Javier Calleja nu mai este antrenorul echipei din LaLiga şi că la conducerea tehnică a fost numit Jose Luis Mendilibar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Calleja pregătea echipa Alaves din luna aprilie. Clubul a renunţat însă la serviciile sale, ca urmare a rezultatelor nesatisfăcătoare din ultima perioadă. În ultimele şase partide din LaLiga, Deportivo Alaves a înregistrat două remize şi patru înfrângeri.

Jose Luis Mendilibar, ultima dată la Eibar, are contract la Alaves până la finalul acestui sezon, iar obiectivul său este menţinerea echipei în primul eşalon.

Deportivo Alaves ocupă locul 18 în clasamentul LaLiga, cu 15 puncte, la egalitate cu ultimele două formaţii de pe poziţii neretrogradabile, Getafe şi Elche (locurile 16 şi 17).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.