Schalke 04, care a retrogradat în acest sezon şi care va juca în 2.Bundesliga sezonul viitor, a anunţat, joi, că zece jucători vor părăsi clubul după ultima etapă, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Printre aceştia se numără fostul jucător al PSG Benjamin Stambouli, care nu are contract pentru a juca în liga a doua, şi Bastian Oczipka, aflat în aceeaşi situaţie.

Contractele lui Steven Skrzybski, Alessandro Schopf, Shkodran Mustafi şi Nabil Bentaleb, care urmează să expire, nu vor fi prelungite.

Jucătorii împrumutaţi William (VfL Wolfsburg), Goncalo Paciencia, Frederik Rönnow (ambii de la Eintracht Frankfurt) şi Kilian Ludewig (RB Salzburg) se vor întoarce în cluburile lor de origine.

Clubul avertizează că, în curând, ar putea fi făcute mai multe astfel de anunţuri.

Schalke, 16 puncte, ocupanta ultimului loc, 18, înregistrează a patra retrogradare din istorie, prima după 30 de ani, şi la numai trei ani după ce a terminat pe locul 2 în Bundesliga, după campioana Bayern.

Echipa din Gelsenkirchen joacă, sâmbătă, la Koln, ultimul ei meci din prima ligă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.